UA har 3. ELMS bil på plads

United Autosports har også offentliggjort kørerne i deres tredje LMP2 racer i 2023 sæsonen i European Le Mans Series.

Det bliver Phil Hanson, Marino Sato, og Oliver Jarvis.

Phil Hanson bliver en del af deres ELMS sæson for 6. sæson i træk. Englænderen har været mester i både FIA WEC og ELMS, og har ofte kørt i begge serier parallelt.

Oliver Jarvis er ligeledes aktiv i FIA WEC. Englænderen er efterhånden sportsvogns veteran, men han endnu aldrig deltaget i en fuld sæson af European Le Mans Series. Han har kørt og vundet med blandt andet Audi Sport, Mazda Motorsports, og senest vandt han IMSA WeatherTech SportsCar Championship DPi mesterskabet med Meyer Shank Racing. I 2023 er han dog mest aktiv på denne side af Atlanten.

Hanson, Sato, Jarvis
Graphics: United Autosports

Sidste kører i bilen bliver japanske Marino Sato. Sato har kørt i FIA Formel 2 siden 2019, og har ligeledes testet i Formel 1. Nu skal han debutere indenfor sportsvognsræs – og har den kæmpe fordel, at han stadig er Sølvkører på FIA rangeringen, og det er lige ved hvad UA har brug for. Han vandt Euroformula Open mesterskabet i 2019, mens F2 sæsonerne ikke har været helt så succesrige.

2022 var en resultatmæssig skidt sæson for UA, og det håber de helt sikkert på at få ændret i 2023 – og her er Jarvis, Sato og Hanson et rigtig godt bud på en vinderbil.

European Le Mans Series starter den 23. april 2023 på Circuit de Barcelona-Catalunya i Spanien.

Relaterede nyheder